Nakd bar - "Cocoa Delight"Tips på en hälsosammare godbit för den som gillar choklad är den råa chokladbaren från Nakd. Jag har provat lite olika råa bars och chokladgrejer, men just den här är den godaste råa bar jag kommit över. Den innehåller enbart ekologiska dadlar 49%, ekologiska cashewnötter 29%, ekologiska russin 17%, ekologisk kakao 6% och naturlig chokladsmak. Alla Nakd bars består enbart av råa, oupphettade råvaror av frukt och nötter, varken socker eller sirap är tillsatt. De är även fria från vete, gluten och mjölk och helt veganska.
 
Nakd finns i flera olika smaker men den enda jag smakat av dessa är den chokladiga "cocoa delight". Det är svårt att återberätta smaken då jag inte har någon till hands just nu, men som substitut till chokladgodis har jag tyckt denna varit en av de bättre när det kommer till råa bars. På företagets hemsida beskrivs den med frasen: “I’m like a rich, moist fudgie brownie. Mmmm, baby.”
Barsen finns att köpa i välsorterade hälsokostbutiker och kostar runt 15 kr. I Göteborg finns de att köpa på bland annat Gröna Boden.
 
 
TIPS: läs mer om barsen och företaget bakom här.
 
 

Kommentera inlägget här :