100% Pure Organic Coffee Bean Caffeine Eye CreamEn ögoncreme jag för tillfället testar är 100% Pure Organic Coffee Bean Caffeine Eye Cream. Denna ögoncreme är framtagen av mitt favorithudvårdsmärke 100% Pure och är en högst naturlig och organisk ögoncreme.
När det gäller slemhinnor, så som t ex mun, ögon, näsa och könsorgan, är det ännu viktigare att använda skonsamma produkter utan syntetiska kemikalier, mineraloljor och andra onaturliga råvaror eftersom slemhinnorna är hålrum till kroppens inre. Slemhinnorna producerar dessutom slem av en anledning, nämligen för att skydda kroppen mot smuts och intrång av främmande partiklar. Det är även lätt att ögonen blir irriterade av starka ögoncremer, varför det alltså är bättre att hålla sig till en naturlig så att man inte behöver skölja ögat om man skulle råka få den i ögat.  

Denna ögoncreme verkar antiinflammatoriskt och innehåller koffeinrikt grönt te och kaffe som är verksamt mot påsar under ögonen, och som minskar svullnad genom att öka cirkulationen och ljusar upp mörka ringar under ögnen. Den är 100% naturlig och 100% vegetarisk och fullpackad med kraftfulla antioxidanter, vitaminer och näringsämnen.


Enligt en oberoende klinisk studie av "100% Pure Organic Coffee Bean Caffeine Eye Cream" kom man fram till följande resultat:

- 97% upplevde minskad svullnad
- 87% upplevde en minskning av mörka ringar
- 93% upplevde att den gjorde fina linjer och rynkor mindre framträdande
- 100% upplevde att den verkade mjukgörande och återfuktande
- 93% upplevde sig få mer elastisk och smidig hy

Tycka vad man vill om studier. Själv är jag dock mycket nöjd med denna ögoncreme och tycker att den motsvarar ens förväntningar. Den är även behaglig att applicera då konsistensen är sammetslen och den doftar svagt av vanilj/kaffe. Mums! 


Ingredienser: Organic Green and White Tea, Blackcurrant Oil, Organic Green Coffee, Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin C (ascorbyl palmitate), Chamomile and Lavender wax, Pure Vanilla Absolute, extracts of Rosemary, Oregano, Thyme, Grapefruit Seed and Golden Seal
Pris: 239 kr
Köpställe: www.eleven.se   
Hemsida: www.100percentpure.com

Kommentera inlägget här :